El món de Raquel

 

EL MEU MÓN: RAQUEL DIAGO GRACIA

ESCAPADA A CANTABRIA

Totes aquestes fotos estan realitzades durant un viatge exprés a Cantabria amb la meua parella. Descriuen molt bé el meu estil de vida ja que m'agrada molt la natura i visitar poblets rurals i pintorescos. Les tres primeres fotografies estan realitzades l'últim dia de viatge, a Santillana del Mar. Les dos últimes fotos estan realitzades en Cabárceno, un parc natural ple d'animals salvatges. Va ser sorprenent, perquè és enorme, pel que el recorregut es fa, principalment en cotxe. 


Foto 1: El centre d'interès d'aquesta fotografia és la casa blanca del fons. El primer pla de la façana esquerra, juntament amb la façana de la casa de la dreta i el carrer empedrat ens fa redirigir la mirada cap a la casa blanca. Utilitzant el propi paisatge, he enquadrat la fotografia. Els colors que predominen són els grisos i marrons propis de les façanes antigues, però destaca el blau del cel. En aquesta fotografia també podem observar com el centre d'interès es troba al fons, mentre que l'enquadrat, format per les façanes laterals, tindria un primer pla.


Foto 2: Aquesta foto és una foto presa a la plaça de la Catedral de Santillana del Mar. Veiem com la Catedral, situada al fons, és el centre d'interès. Com s'ha esmentat abans, també predominen els colors grisos i marrons propis de l'empredrat del carrer i les façanes dels edificis, que contrasten amb el blau del cel i el blanc dels núvols.




Foto 3: Aquesta foto és una foto d'una font molt antiga que em va causar molta curiositat pel fet de tindre aquest sostre aguantat per bigues de fusta que semblen molt antigues. Els elements que es repeteixen en aquesta fotografia són les bigues de fusta, formant un grup de 3. També s'aprecia la profunditat de la foto veient com el primer pla és la primera biga i, les altres estan més al fons. Com s'ha esmentat abans, els colors que predominen són els marrons i els grisos, encara que en aquesta no hi ha un contrast amb el blau del cel, per això tota l'atenció es dirigeix a la fonteta mitjançant línies creades del propi escenari, com seria l'empedrat del carrer.



Foto 4: Ací canvie completament l'escenari. L'element principal és la valla de fusta, que, encara que és l'element principal, no es troba enquadrat al centre, sinó que es troba en el tercer terç de la fotografia. També té un important paper la caseta de fusta del fons, on he jugat amb elements com la profunditat per tal que cada element tinga un paper important dins la fotografia, però oferint un espai més ampli a la valla de fusta. La línia marcada paral·lelament a la valla per les pedres que formen la vorera, ens fa dirigir la mirada cap al fons de la fotografia, on es troba la caseta.



Foto 5: Finalment, ací trobem un ramet de margarides mullades per l'aigua de Cantàbria. He utilitzat el conjunt de 4. Els colors que predominen en aquesta foto són els blancs dels pètals, diferents tonalitats de verd per a les fulles i les tijes, i, finalment, el groc. He jugat amb la profunditat de la foto posant en primer pla les 4 margarides i desenfocant el fons.


Comentaris

Entrades populars