DESPEDIDA


DESPEDIDA DE L'ASSIGNATURA

Finalment hem arribat al final d'aquest llarg camí. Encara que hagin estat només uns quants mesos, els ensenyaments que ens hem portat no han estat pocs. Iniciem aquest recorregut, aquesta nova aventura de l'aprenentatge com a professors; sent inexperts, ignorants de la profunditat d'aquesta assignatura, de les TICs, i tot allò que comporta la seva utilització. Entrem a aquesta nova “aula” com a uns ciutadans més, consumidors de les noves tecnologies; i en sortim, amb l'orgull de poder dir que som sabedors de les seues diferents branques.


En tot aquest recorregut, hem après diverses coses, primer de tot, i com a eix impulsor de la nostra consciència, vam reflexionar sobre les TICs i la societat actual, vam veure com aquesta està conformada, i els problemes que l'afecten. D'això en va sorgir, la necessitat d'estar educats en la competència digital, de conèixer-ne les normes, les lleis i les eines que hi ha i com fer ùs d’elles. De la mateixa manera, vam aprendre tots els riscos que sorgeixen de la seva utilització, i com n'és d'important estar previnguts i informats. Dentre totes les eines que hem après, m'agradaria destacar, la del Bee-bot; ja que és una nova tecnologia desconeguda que és molt interessant i útil per aprendre pensament computacional, i que ens serà de gran ajuda en un futur a les nostres aules.


En conclusió, aquesta assignatura ens ha deixat clar una cosa: el nou món està constantment canviant i evolucionant, i com n'és d'important estar preparat per afronta-ho. És a dir, el dia de demà, se'ns presenta ple de noves tecnologies, i cada cop més, els nens han d'estar versats per tractar-les. I no són altres, que nosaltres, els professors del demà, els encarregats d'educar-los correctament per utilitzar-los.


Així doncs, fins acíí ha arribat tot, i ha arribat l'hora d’acomiadar-nos.

Som Pablo, Bea i Raquel. Estudiem Magisteri de Primària en la UJI i, durant uns mesos, ens heu acompanyat durant aquest meravellós trajecte formatiu en les TIC i eu vist tots els nostres projectes dia a dia. 

Això es Edu TIC's! Espere’m que us haja agradat i sigut d’utilitat. 

Fins prompte.




Comentaris

Entrades populars